Narodni lekar Svi stručnjaci alternativne medicine na jednom mestu!

STOJA ANTELJ: ZAHVALJUJUĆI ČAJU, STAVILA SAM ASTMU POD KONTROLU

01.04.2012 · Posted in Istinite priče

Obolela sam svojom greškom

”Pre dvadeset i kusur godina dobila sam težak oblik bronhitisa, zbog čega sam po uputstvu lekara opšte prakse primala inhalacije i pila antibiotike. Međutim, ta terapija mi nije pomagala, pa sam posle izvesnog vremena prestala da je sprovodim i počela da se lečim ‘na svoju ruku’. Napravila sam melem od meda i bokvice, koji sam uzimala pet puta dnevno tokom mesec dana. Zahvaljujući tome iščezle su mi tegobe i ponovo sam počela normalno da dišem. Zaključila sam da sam ozdravila i vratila sam se na posao. Nažalost, to mi se posle obilo o glavu“, ističe Stoja i nastavlja. „Godinu i po dana kasnije javio mi se nepijatan osećaj stezanja u grudima, počela sam da kašljem i gubim dah na momente. Otišla sam kod pulmologa, koji mi je uradio detaljne analize i dijagnostikovao bronhijalnu astmu. Rekao je da je bolest posledica nesanirane upale bronhija i slabog imuniteta i propisao mi medikamente“, seća se naša sagovornica.

Od lekova nisam imala vajde

”Po savetu specijaliste koristila sam pumpicu, tablete i biljne sirupe, ali ništa od toga nije mi suzbijalo tegobe. Konstantno sam osećala zviždanje u grudima, što me je teralo na kašalj, a, uz to, često sam izbacivala šlajm. Bila sam malaksala, preznojavala sam se i nisam mogla da jedem, sama pomisao na hranu izazivala mi je mučninu. Ipak, najgore od svega padalo mi je to što sam se gušila. Pred zoru sam dobijala stravične napade, koji su trajali dvadesetak minuta. Osećaj koji sam imala za to vreme, dok sam se borila za vazduh, bio je jeziv. Ne može se opisati rečima. Ko se nije gušio, taj ne zna šta je to. To su muke Tantalove“ , veli Stoja.

Spasao me je Miladinov čaj

”Posle skoro dve i po decenije uzaludnog lečenja medikamentima, u jednim novinama pročitala sam da je travar Miladin Milojević čajem od neke samonikle biljke sebi i svom praunuku regenerisao oštećene disajne puteve. Ta priča prilično me je zaintrigirala, ali bila sam skeptična po pitanju nje. Nisam znala da li je istinita ili plasirana da bi ljudima mamili pare. No, posle kraćeg nećkanja, ipak sam se obratila Miladinu za pomoć. Nazvala sam ga i ispričala sam mu istoriju svoje bolesti, a on mi je poslao biljku od koje sam pripremala čaj. Gorki napitak uzimala sam na svaka dva sata, bez ikakvih dodataka. Verovali ili ne, zahvaljujući tome već posle dve nedelje uminuli su mi bolovi, kašalj i vizing, a gušenja su se proredila, a posle mesec dana disanje mi se potpuno normalizovalo. Od tada nemam nikakvih problema, ali Miladinov čaj pijem povremeno – čisto za ne daj Bože, da se tegobe ne povrate”, kaže na kraju Stoja Antelj.

Miladin Milojević: 034/832-308

 

Share and Enjoy:
  • Print
  • Digg
  • StumbleUpon
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Yahoo! Buzz
  • Twitter
  • Google Bookmarks

Leave a Reply